Ρολόι

Athens
14°
Mostly Cloudy
06:5718:17 EET
Feels like: 14°C
Wind: 8km/h WNW
Humidity: 55%
Pressure: 1024.04mbar
UV index: 3
MonTueWed
16/7°C
12/5°C
17/5°C

Monthly Archives: April 2015

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κορυδαλλού θα είναι “ανοιχτά κανονικά από αύριο 21/4/2015 όλα τα Σχολεία και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της δίκης ως τις 7 Μαΐου”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την επικείμενη έναρξη της δίκης της “Χρυσής Αυγής” στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού αναρτάται η απόφαση του Δημάρχου Κορυδαλλού και του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, σύμφωνα με την οποία:

θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού την Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015.

Το κείμενο της απόφασης εδώ.

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

ΠΝΙΓΜΟΝΗ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ VAULT

pnigmoniΤο Σάββατο 7/3/2015 παρακολουθήσαμε στο θέατρο VAULT την Πνιγμονή, μια εξαιρετική παράσταση, διασκευασμένη από το σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζιά και βασισμένη στο αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα.

Είναι ένα «φωτογραφικό ντοκουμέντο» της σκληρής ζωής των γυναικών στα ορεινά χωριά της Ανατολικής Τουρκίας που πραγματεύεται τους οικογενειακούς και φυλετικούς κανόνες που διέπουν την καθημερινότητά τους. Τα κοινωνικά στερεότυπα και η ηθική αλλοτρίωση των ανθρώπων είναι μερικά από τα στοιχεία που αποτυπώνονται παραστατικά στο έργο. Οι οκτώ γυναίκες της οικογένειας περιθωριοποιημένες από τον κοινωνικό τους περίγυρο και αποξενωμένες από τις χαρές και απολαύσεις της ζωής έρχονται διαρκώς σε σύγκρουση μεταξύ τους και αναφέρονται σε μια ανδρική μορφή που όμως δεν εμφανίζεται στη σκηνή.

Η παράσταση με τις ερμηνείες των ηθοποιών και τη μουσική επένδυση μας γέμισε έντονα συναισθήματα, μας συγκίνησε και άλλαξε ριζικά τη γνώμη που είχαμε για τα δράματα.

Παρακολουθήστε την, θα σας συναρπάσει.

Μέλη της θεατρικής ομάδας