Ρολόι

Athens
29°
Sunny
07:1819:13 EEST
Feels like: 29°C
Wind: 14km/h E
Humidity: 33%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 5
WedThuFri
26/18°C
24/17°C
22/16°C

Αρχείο

Uncategorized

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Νέο Πρόγραμμα για όλα τα τμήματα από 23/11/2020

Ακολουθεί κατά τμήμα το πρόγραμμα που θα ισχύσει από Δευτέρα 23/11/2020. Επίσης, έχει αποσταλεί σε κάθε μαθητή/τρια το πρόγραμμα του τμήματός του/της στο προσωπικό του/της email στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (με μορφή x@sch.gr, όπου x το όνομα χρήστη στο ΠΣΔ). Οι λογαριασμοί αυτοί είναι προσβάσιμοι από τους μαθητές/τριες στη διεύθυνση webmail.sch.gr, όπου μπορούν να εισέλθουν δίνοντας όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ WEBEX

Ανακοίνωση για εγγραφές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι υποψήφιοι/ες των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους μέχρι την Πέμπτη 14/5/2020, για να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται στην αίτηση-δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, να υπογράψουν τα δύο αντίγραφά της εκ των οποίων θα παραλάβουν το ένα και θα το φυλάξουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων.
Επίσης, σύντομα θα ζητηθεί από όσους/ες συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις να προσκομίσουν στο σχολείο 4 φωτογραφίες ταυτότητας. Για όσους/ες δε συμμετέχουν στις πανελλαδικές, θα χρειαστούν 2 φωτογραφίες. Δεδομένου ότι τα φωτογραφεία επαναλειτουργούν από Δευτέρα 11/5/2020, καλό θα είναι να το φροντίσετε άμεσα.

Πρόγραμμα Γ’ Λυκείου 11/5/2020

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της Δευτέρας 11/5/2020 για τη Γ΄Λυκείου. Παρακαλείσθε το πρωί να έρθετε στο σχολείο κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Η χρήση μάσκας και γαντιών είναι προαιρετική. Επίσης, ενημερώνουμε ότι το κυλικείο θα είναι κλειστό ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας νερό και σνακς.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Από Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση – δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής, σύμφωνα με τις Γενικές οδηγίες προς υποψηφίους, και να την αποστείλουν στο e-mail του σχολείου στη διεύθυνση:
mail@4lyk-koryd.att.sch.gr.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ


ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Συνεργασία του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού με το Εθνικό Θέατρο.

Η συνεργασία του σχολείου μας με το Εθνικό Θέατρο ολοκληρώθηκε και αυτό είναι μια μικρή γεύση του προγράμματος. Το Εθνικό για άλλη μια φορά μας τίμησε που μας συμπεριέλαβε στο πρώτο βίντεο που ανέβασε από τα 20 σχολεία που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δουλγέρη και την εμψυχώτρια ηθοποιό κ. Δάφνη Δαυίδ.

Ανακοίνωση για τον περίπατο στην Πάρνηθα

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ενημερώνει ότι λόγω της καταιγίδας που αναμένεται να πλήξει πιθανότατα και τον δήμο μας, με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, όλα τα σχολεία θα ανοίξουν αύριο Δευτέρα 25/11/2019 στις 10:00. Ως εκ τούτου ο προγραμματισμένος σχολικός περίπατος στην Πάρνηθα αναβάλλεται για άλλη ημέρα και αύριο θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα της Δευτέρας από την 3η ώρα και μετά.

Ημέρες Λειτουργίας κατά τη θερινή περίοδο

Το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη από 9 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. για όλο το καλοκαίρι. Επίσης θα είναι ανοικτό και μόνο για τους υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις 15-7-2019, ημέρα που λήγει η προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού.