Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e- εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr) θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08.00 έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής από τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών.

Η οικογένεια του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού αποχαιρετά με τεράστια θλίψη έναν άξιο και αγαπητό συνάδελφο και εκπαιδευτικό, τον Αποστόλη Μανωλούδη που “έφυγε” σήμερα πολύ ξαφνικά και πολύ νωρίς… Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η κηδεία του θα γίνει 1/7/2022 ώρα 10:30 στον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου στο Νεκροταφείο Σχιστού Κερατσινίου.

Ακολουθεί κατά τμήμα το πρόγραμμα που θα ισχύσει από Δευτέρα 23/11/2020. Επίσης, έχει αποσταλεί σε κάθε μαθητή/τρια το πρόγραμμα του τμήματός του/της στο προσωπικό του/της email στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (με μορφή x@sch.gr, όπου x το όνομα χρήστη στο ΠΣΔ). Οι λογαριασμοί αυτοί είναι προσβάσιμοι από τους μαθητές/τριες στη διεύθυνση webmail.sch.gr, όπου μπορούν να εισέλθουν δίνοντας όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

Οι υποψήφιοι/ες των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους μέχρι την Πέμπτη 14/5/2020, για να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που αναγράφονται στην αίτηση-δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, να υπογράψουν τα δύο αντίγραφά της εκ των οποίων θα παραλάβουν το ένα και θα το φυλάξουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων.
Επίσης, σύντομα θα ζητηθεί από όσους/ες συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις να προσκομίσουν στο σχολείο 4 φωτογραφίες ταυτότητας. Για όσους/ες δε συμμετέχουν στις πανελλαδικές, θα χρειαστούν 2 φωτογραφίες. Δεδομένου ότι τα φωτογραφεία επαναλειτουργούν από Δευτέρα 11/5/2020, καλό θα είναι να το φροντίσετε άμεσα.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της Δευτέρας 11/5/2020 για τη Γ΄Λυκείου. Παρακαλείσθε το πρωί να έρθετε στο σχολείο κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ σας και να ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Η χρήση μάσκας και γαντιών είναι προαιρετική. Επίσης, ενημερώνουμε ότι το κυλικείο θα είναι κλειστό ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας νερό και σνακς.