Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

istories_fonwn_new Την Κυριακή 1/3/2015 παρακολουθήσαμε στο φιλόξενο πολυχώρο VAULT, τη θεατρική παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων» του συγγραφέα Παναγιώτη Μπρατάκου σε σκηνοθεσία Δημ. Καρατζιά.

Ένα δραματικό έργο που φωτίζει τα άδυτα της κίτρινης δημοσιογραφίας, όπου ο ανθρώπινος πόνος γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για την τηλεθέαση και το χρήμα. Γεμάτο ένταση και συναίσθημα προβληματίζει γύρω από την αγάπη και τον έρωτα στις διάφορες εκφάνσεις τους. Αγγίζει ευαίσθητα θέματα και αναφέρεται σε ευπαθείς ομάδες που γίνονται θύματα των προκαταλήψεων και των στερεότυπων που τα οδηγούν σε ακραίες πράξεις.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες όλου του θιάσου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Κανείς δεν έφυγε από την αίθουσα χωρίς να κλάψει, να συγκινηθεί και τέλος να καταχειροκροτήσει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ευχαριστούμε πολύ τον σκηνοθέτη Δ.Καρατζιά για την ευγενική χορηγία του και το θέατρο VAULT που μας προσφέρει ποιοτικές παραστάσεις, που μας συγκινούν και αφυπνίζουν. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μέλη της θεατρικής ομάδας

Comments are closed.